Ringató advent - Ezer család énekel országszerte

2018. 12. 28. Gállné Gróh Ili

"Nem sokat ér, ha magunknak dalolunk, szebb, ha ketten összedalolnak. Aztán mind többen, százan, ezren..."  Kodály Zoltán

Sikeresen lezajlott A Ringató – Ezer család énekel a Családok évében rendezvénysorozatunk Kecskeméten (2018. nov. 24.), Szegeden (2018: nov. 25.), Budapesten (2018. 12. 01.) a Családszervezetek III. Jótékonysági vásárához kapcsolódóan, Debrecenben (2018. 12. 02.), Szombathelyen (2018. 12. 08.) és Tatabányán (2018. 12. 16.)

Kecskemét

Kecskemét

A programok előkészítése igen sok szervezéssel, olykor nehézséggel is járt, de az eredmény felemelő élmény volt valamennyiünk számára.


Szeretettel és nagy örömmel fogadtak bennünket bárhol is voltunk éppen, és úgy érezhettük, hogy megvalósulni látszik az álmunk. A Ringató egy közös nyelvet, igaz értékeket jelent a résztvevőknek, és ilyenkor tényleg tapasztalhatjuk, hogy milyen nagy erővel tartja össze a kisgyermekes családokat.

Szeged

A feladat, amit a rendezvényeinkkel vállaltunk nehéz, de nagyon szép volt. Sok kolléganőt, segítőt illet köszönet, mindenkit, aki mellettünk állt az elmúlt eseménydús időszakban. Természetesen köszönet a rengeteg családnak, akik hűségesen, nagy érdeklődéssel jönnek mindig a programjainkra.

Szeged

 

Budapest

 

Budapest

 

Debrecen

 

Szombathely

 

Szombathely

 

Tatabánya

 

Tatabánya

 

Tatabánya

 

Örülök, hogy az idei „Ezer család énekel” úgy valósulhatott meg éppen a Családok évében, hogy ha jól összeadjuk, akkor nem ezren, hanem több ezren énekeltünk együtt. Az érzés, az élmény a fontos, amit ilyenkor átélünk és hazaviszünk. Ettől pedig szebb, jobb lesz az életünk.