Helyszínek, FoglalkozásvezetőkNyíregyháza


Foglalkozásvezető: Kosik Anita
Helyszín: SZINDBÁD Színháztörténeti Rendezvénytér
Pontos cím: Nyíregyháza, Színház utca 2.
Telefonszám: +36204291134
Email: anita.kosik@gmail.com

Időpontok:


Hétfő, 16.00-16.302021. október 18-án induló, hétfő délutáni foglalkozásaimra várok szeretettel minden kisgyermekes családot!

A színház jegyirodájában tudjátok megvásárolni a belépőket egyelőre.

https://szindbad.eu/

A SZINDBÁD Színháztörténeti Múzeum Nyíregyházán a belváros szívében, a Móricz Zsigmond Színház és a Kállay-kúria által közrefogott épület.

Nyíregyháza Színház utca 2.
Telefon: +36-42/873-550
Hétköznap 9 és 17 óra között hívható telefonszám: +36-70/656-9027
Email: szervezes@szindbad.eu

...

Bemutatkozás:


1985-ben, Budapesten születtem zenekedvelő családba. Édesanyám tevékenyen részt vett a zenei fejlődésemben - imádott, és tudott is énekelni. Sőt, most is tud :) Általános iskolában furulyázni, fuvolázni tanultam, illetve a középiskolai tanulmányaim befejezéséig folyamatosan tagja voltam az iskolai énekkaroknak. Elbűvöl a harmonikus együtt zenélés minden pillanata a felkészüléstől a konkrét muzsikálásig.

Madarásznak, sebésznek készültem - aztán megkaptam apukám gitárját gimnáziumban. Innen egyenes út vezetett a Kőbányai Zenei Stúdióba, ahol főleg könnyűzenét tanultam - elvégeztem az ének szakot. Munkácsi Beáta tanárnőm rámutatott, hogy a rock-on túl is van élet, és megszerettette velem a jazzt. A Színház- és Filmművészeti Egyetem zenés színész szakán végeztem Novák Eszter és Selmeczi György osztályában - dolgozhattam Foltin Jolánnal és találkozhattam Novák Ferenccel is. A Móricz Zsigmond Színház tagja vagyok nyolc éve. Itt Suhanyeczné Kazár Irénnel folytatom ének tanulmányaimat - mostanában a klasszikus hangképzés érdekel

Zenén keresztül érzékelem a legjobban, a legpontosabban a világot. Így tudok legközvetlenebbül kapcsolódni mindenhez, és mindenkihez, és ez végtelen örömmel tölt el. Ezt az örömet szeretném továbbadni, mert ez közösségben működik igazán. A kapcsolódás élménye pedig egy egész életen át elkísér. 

Mindennek a tetejébe egy régi álmomat váltom valóra: kobzolni tanulok Gáll Vikitől! A gitár mellett tehát egyszer csak fel fog tűnni ez a világszép hangszer is a foglalkozásokon. Alig várom!


hirdetés