Helyszínek, FoglalkozásvezetőkRábacsécsény


Foglalkozásvezető: Kovács Bernadett
Helyszín: Multiház
Pontos cím:
Telefonszám: +36704154372
Email: dettikovacs13@gmail.com

Időpontok:


Szerdánként: 11:00-11:30Helyszín: Multiház, Rábacsécsény

A foglalkozás pályázat által támogatott, a résztvevők számára ingyenes.

Kérlek, úgy készüljetek, hogy cipő nélkül leszünk, aki fázós, hozzon vastag zoknit. :)

2022-ben január 12-én 11:00-kor találkozunk először. :)

Várom a találkozást!

...

Bemutatkozás:


1997-ben születtem Felvidéken, nem zenész, de zeneszerető családba. Hat évesen zenei általános iskolába kerültem, így hamar megismerkedhettem a hangszerekkel és a kórusmuzsikával. 

Később furulyázni, fuvolázni, zongorázni, énekelni tanultam a helyi zeneiskolában. A zene iránti rajongásom végül az énektanári pályára vitt, így kerültem Budapestre, ahol az ELTE ének-zenei tanszékén Mindszenty Zsuzsanna tanárnő keze alatt volt szerencsém tanulni.

Bár tanítok, tanítottam közoktatásban, zeneiskolában és kórusban is, közel állnak hozzám az alternatív zenepedagógiai módszerek, mint a Kokas-módszer, vagy a Sáry László féle kreatív zenei technikák, melyeket Fekete Anikónak köszönhetően ismerhettem meg.

A Ringatót évek óta figyelemmel kísértem már, amikor 2019-ben végül elvégeztem a tanfolyamot. Sokat köszönhetek Gróh Ilinek, Gáll Vikinek és Újvári Klárinak is, akiknél csodás foglalkozáson vehettem részt, és akik által igazán közel került hozzám a Ringató.

Szeptembertől Győrben és a Rábaközben, több helyszínen várom a zenekedvelő, játszani szerető családokat, hogy együtt énekeljünk.


hirdetés