Helyszínek, FoglalkozásvezetőkVelence


Foglalkozásvezető: Szalczgruber Mariann
Helyszín: Velence Resort & Spa
Pontos cím: 2481 Velence, Béke utca 57.
Telefonszám: 305276491
Email: szalczgruber.mariann@gmail.com

Időpontok:


A foglalkozások minden héten hétfőn és szerdán 9:00 órakor kezdődnek. Jó idő esetén a parkban (Kaland-part) énekelünk és játsszunk, rossz idő esetén a lobbyban. A pontos helyszínekről a recepción adnak felvilágosítást a kollégák.

Július 19-én és 21-én a foglalkozás elmarad!

 Szeretettel várom Ringató foglalkozásra a kisgyermekes családokat a Velence Resort & Spa**** szállodában, június 21-től. A foglalkozás kizárólag szállóvendégek részére elérhető.

...

Bemutatkozás:


„A zene lelki táplálék és semmi mással nem pótolható.” (Kodály)

Kisgyermekkorom óta végigkísérte életemet a zene szeretete. Máig emlékszem első óvó néninkre, aki naponta furulyaszóval varázsolt el bennünket. Általános iskolás koromban furulyázni tanultam és klasszikus gitáron játszani, amelyeknek nagy hasznát vettem későbbi óvónői munkám során. Hosszú évekig énekeltem kórusokban. Jelenleg is a helyi kamarakórus aktív tagja vagyok. Hiszem és vallom, hogy az élő zenénél és a közös éneklésnél kevés örömtelibb tevékenység létezik.  Jelenleg kulturális menedzserként dolgozom és a Velence Resort & Spa szállodában tartok Ringató foglalkozásokat a szállóvendégek részére hetente négy alkalommal, hétfőtől csütörtökig. Büszkén mondhatom, hogy már vannak visszatérő családjaim. 2016. márciusa óta saját csoportot is vezetek Velencén, heti két alkalommal, szerdán délután és pénteken délelőtt. 


hirdetés