Helyszínek, FoglalkozásvezetőkVelence


Foglalkozásvezető: Szalczgruber Mariann
Helyszín: Közösségi Ház, Green Residence Élményközpont
Pontos cím: 2481 Velence, Iskola utca 4.
Telefonszám: 305276491
Email: szalczgruber.mariann@gmail.com

Időpontok:


Szerdánként 17:00 óra (Közösségi Ház, Iskola utca 4.)

Péntekenként 10:00 óra (Green Residence Élményközpont, Velence, Hársfa u. 1/a.)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Szeretettel várom a kisgyermekes családokat Ringató foglalkozásra Velencén két helyszínen, két időpontban, délelőtt és délután is, hogy mindenki odaérjen, aki szeretne. 

Találkozzunk szerdánként 17:00 órakor a Közösségi Házban (Iskola utca 4.), péntekenként 10:00 órakor a Green Residence Élményközpontban (Hársfa u. 1/a.)!

 

 

 

 

...

Bemutatkozás:


„A zene lelki táplálék és semmi mással nem pótolható.” (Kodály)

Kisgyermekkorom óta végigkísérte életemet a zene szeretete. Máig emlékszem első óvó néninkre, aki naponta furulyaszóval varázsolt el bennünket. Általános iskolás koromban furulyázni tanultam és klasszikus gitáron játszani, amelyeknek nagy hasznát vettem későbbi óvónői munkám során. Hosszú évekig énekeltem kórusokban. Jelenleg is a helyi kamarakórus aktív tagja vagyok. Hiszem és vallom, hogy az élő zenénél és a közös éneklésnél kevés örömtelibb tevékenység létezik.  Jelenleg kulturális menedzserként dolgozom és a Velence Resort & Spa szállodában tartok Ringató foglalkozásokat a szállóvendégek részére hetente négy alkalommal, hétfőtől csütörtökig. Büszkén mondhatom, hogy már vannak visszatérő családjaim. 2016. márciusa óta saját csoportot is vezetek Velencén, heti két alkalommal, szerdán délután és pénteken délelőtt. 


hirdetés