Helyszínek, FoglalkozásvezetőkMiskolc


Foglalkozásvezető: Kovács-Kele Krisztina
Helyszín: Menta Mozgásház és Fejlesztő Központ
Pontos cím: Szemere B. u. 16.
Telefonszám: 30/995-05-69
Email: kovacs.kele@gmail.com

Időpontok:


Keddenként 9:30 - 10:00A Fehér Holló Patika után.

Bővebb információt a "RingatóMiskolc" Facebook oldalon találtok.

Ezen a helyszínen nincs nyári szünet, szeretettel várlak benneteket!

 

...

Bemutatkozás:


1969-ben Miskolcon Születtem. Már a zeneoviban megfertőzõdtem a zene által, szerencsémre egy csodálatos zenepedagógussal találkoztam. Dr. Farbaky Gézáné, Sárika néninek nagy szerepe volt a késõbbi pályaválasztásomban is. Családomban teljesen természetes volt a zene mindennapi jelenléte, nálunk mindig zenélt valaki, énekeltünk, kórusba jártunk. Nagyon korán kiderült számomra, hogy két dologgal szeretnék foglalkozni, az egyik a zene, a másik a gyerekek. Az általános iskola elvégzése után a miskolci Bartók Béla Zenemûvészeti Szakközépiskolában érettségiztem. Elsõ diplomámat 1998-ban a Miskolci Egyetem Bartók Béla Zenemûvészeti Intézetében szereztem, oboa szakon. Azóta zenetanárként dolgozom. Jelenleg a Pitypalatty-völgyi Református Körzeti Általános és Alapfokú Mûvészeti Iskolában tanítom a gyerekeket furulyázni és fuvolázni.

2007 novemberében megszületett a kisfiam Zsombor. 2008-ban megszereztem második diplomámat az egri Eszterházy Károly Fõiskola szociálpedagógia szakán. Zsombor születése után teljesen természetes volt, hogy sokat énekeljek neki, és ezzel hihetetlen kapcsolat alakult ki közöttünk.

Dr. Gállné Gróh Ili munkásságával már korábban megismerkedtem, és rögtön elvarázsolt az a hihetetlen kisugárzás, szeretet és szakmai elhivatottság ami belõle árad. 2009 májusában elvégeztem a Ringató módszertani tanfolyamot, hogy én is foglalkozásvezetõ lehessek. 

Szeretném továbbadni az anyukáknak az éneklés, mondókázás varázsát, a játékokat, amelyek segítenek a mindennapokban és egy szeretetteljes kapcsolat kialakításában.

Szeretettel várok minden édesanyát, édesapát és nagyszülõt a foglalkozásaimon!                              


hirdetés