Helyszínek, FoglalkozásvezetőkBudapest XI. kerület


Foglalkozásvezető: Zalánné Venczel Mónika
Helyszín: Fonó Budai Zeneház
Pontos cím: 1116 Sztregova u. 3.
Telefonszám: 0670 382 00 26
Email: venczel.moni@gmail.com

Időpontok:


2022. január 13. - tól  9:00, 9:45 és 10:30 órai kezdettel várlak Titeket minden csütörtökön!

 

 Kedves Mindenki!

A bejáratnál elhelyezett rámpán könnyedén feltolható a babakocsi, amiket a foglalkozás idejére az előtérben hagyhattok. Jegyváltás a bejáratnál történik. Amennyiben korábban érkeztek, illetve tovább maradnátok, lehetőség van az előtérben elhelyezett szőnyegen elidőzni a gyerekekkel, ahol mindig vannak játékok is.

Akik pedig az utolsó foglalkozásra jönnek, azoknak a figyelmébe ajánlom a házban működő melegkonyhás büfét, hátha aznap délelőtt nem főztetek!

 

 

 

 

 

...

Bemutatkozás:


Szeretnék néhány szóban bemutatkozni, talán így nem leszek  teljesen vadidegen.  Venczel Mónika vagyok, 1997-ben végeztem a Tanítóképző Főiskola Óvodapedagógusi szakán.  Hamarosan megszülettek a gyermekeim: Botond, Levente és Barka. Levivel és Barkával én is „ringatós anyuka” lettem. A Fonó Budai zeneházban találkoztam Gállné Gróh Ilonával, aki a Ringató megálmodója.  Éreztem, hogy ez nekem való hivatás lenne. Egyszerűen magával ragadott a Ringató hangulata, megérintett. Számomra a valahová tartozást jelentette és jelenti mind a mai napig. Elvarázsol a zene, a közös éneklések, az, hogy sok egymás számára idegen ember egy nyelvet beszél, a  zene nyelvét. Feloldódunk,  barátságok születnek,  csodaszép dallamokat szólaltatunk meg. Igyekszünk hagyományt ébreszteni, kultúrát örökíteni. Néha sírunk és sokat nevetünk. Együtt a gyermekeinkkel.  Annyira megtetszett , hogy 2008-ban elvégeztem a foglalkozásvezetői tanfolyamot. Azóta öt különböző helyszínen „Ringatózom”.

Szeretettel várok mindenkit, aki szívesen csatlakozik hozzánk!


hirdetés