Webshop


Gróh Ilona Ringató - Ölbéli játékok, mondókák, dalok + CD

Ez a könyv az eredeti, "régi zöld könyv" CD-vel. MÁRCSAK NÁLUNK KAPHATÓ! Az utolsó példányok! Szerettük, kedvenc volt 2012 óta!

​Ringató családi énekeskönyvek közül az első, mely még a Kolibri Kiadónál látott napvilágot. Számtalan kiadást megért, szeretett könyvünk. Elsősorban felnőttekhez szóló, de a gyermekek javát szolgáló kiadvány, amely a népszerű Ringató foglalkozások zenei anyagának jelentős részét tartalmazza.

4 000 ,- Ft
4 000 ,- Ft
Beszerzés alatt

Az otthoni élmény megszületéséhez kitűnő segítséget nyújt a könyvhöz mellékelt énekes CD, amelyen a kötetben megtalálható valamennyi dallam és jó néhány népi hangutánzó játék is szerepel. A “családi könyv” mondókáit, felhasználási javaslatait és kottáit Maros Krisztina humoros és finom grafikái színesítik, hogy a kötet a gyerekekkel együtt lapozgatva is teljes élményt nyújtson. „Vedd ölbe, ringasd, énekelj! – gyakran hangoztatott mottónk. Nem felszólítás, hanem kérés. Bízom benne, hogy ezt a könyvet forgatva sokan kapnak kedvet a játékhoz, énekléshez a gyerekek és önmaguk örömére, gazdagodására. Ugyanis az énekhanggal, az ölbéli játékokkal nem pusztán a „zenét közvetítjük”, hanem a kicsi gyermek számára egy magasabb szintű odafigyelést, tudást, az érzelmek intenzívebb átadását.”
Gróh Ilona, a Ringató mozgalom vezetője


hirdetés