WebshopRingató Lila könyv - Hetvenhét gyerekdal

A könyv hanganyaga október második felében elérhető lesz az interneten!

Biztosan sokan emlékeznek a Sárkányparipán vágtattam című nagysikerű, számtalan kiadást megért gyerekdalgyűjteményre. Ennek a műnek az átdolgozott, bővített kiadása a Ringató Kiadó Lila könyv, Hetvenhét gyerekdal című kötete.
Miben más a Lila könyv a régi Sárkányparipán vágtattam című daloskönyvhöz képest?
Gróh Ilona könyve új címet és borítót kapott, a közreadott dalok száma pedig jelentősen megnőtt. Különlegességként említhetjük, hogy pl. Weöres Sándor, Csukás István, dalszövegei mellett kortárs költők verseit is énekelhetjük majd az új gyűjteményből. Emellett megtalálhatók mai szerzők olyan dalai is, amelyek lejegyezve még nem jelentek meg sehol.

4 500 ,- Ft
3 825 ,- Ft

Borsi mesék IV., Borsi a nagyvárosban

Gáll Viktória Emese óvodásoknak és kisiskolásoknak írta a Borsi mesék sorozat kedves történeteit. Ebben a könyvben, amely ismét a Ringató Kiadó gondozásában jelent meg, a Borsi a nagyvárosban és a Borsi álmodik című mese szerepel. Szert-Szabó Dorottya kifejező illusztrációi jelentősen segítik a gyerekek szövegértését. A Borsi mesék hangulata és az itt-ott felbukkanó rigmusok megőrizték a Ringató-könyvek meghittségét, játékos világát.

 

 

2 000 ,- Ft
1 700 ,- Ft

Én elmentem a vásárba fél pénzzel - lapozó

Csak nálunk kapható!

A Ringató Kiadó legkisebbeknek szóló lapozóiba Gróh Ilona a népszerű énekekből válogatott.
Mindegyik kiskönyv két dalt tartalmaz, szebbnél szebb illusztrációk kíséretében.
Az olvasóvá nevelés első pillanatai a lehetnek, ha a képek nézegetése közben mondókázunk, énekelünk a gyerekeknek.
A Ringató Kiadó szem előtt tartja, szövegében értékes, megjelenésében ízléses könyveket
kapjanak már a legkisebbeknek is. 
 

1 700 ,- Ft
1 445 ,- Ft

Borsi az erdőben - lapozó

Borsival, a tacskóval és gazdájával, Vicával találkozhatnak a legkisebbek a Ringató-lapozók sorozatban. 
A szöveget a népi forrásból származó csujogatók (emelt hangú ritmikus beszéd) élvezetessé teszik a gyerekek számára. 
Szert-Szabó Dorottya rajzaival vált teljessé a mesekönyv, mely a Ringató Kiadó gondozásában jelent meg. 

Lapozz bele!
 

1 900 ,- Ft
1 615 ,- Ft

Borsi karácsonya - Foglalkoztató óvodásoknak, kisiskolásoknak

Borsi, a kis tacskó is nagyon várja a karácsonyt. Nézzétek meg, hogyan készülődik, merre jár az ünnep előtti hetekben a kutyus és Vica, a gazdája! Segítsetek nekik a játékos feladatok megoldásával! Így gyorsabban telik az idő, és máris itt a karácsony. Az énekszó és a mondókázás se maradjon el!

A bájos foglalkoztató füzetet a Ringató-mesék és a Borsi mesék alkotói készítették a gyerekeknek: Gáll Viktória Emese és Szert-Szabó Dorottya.

Szeretettel ajánljuk óvodásoknak és kisiskolásoknak.

999 ,- Ft
845 ,- Ft

Gáll Viktória Emese Borsi-mesék I.

Borsi mesék I. - Borsi szimatol, Borsi a gyógyító; 3-6 éveseknek

Az óvodásoknak, kisiskolásoknak szóló Ringató-mesék (lásd lent) után most a Borsi mesék című új sorozatból a kisebbek is megismerkedhetnek Vica, a zenészlány és Borsi, a kis tacskó történeteivel. Egy-egy kötetben két mese kapott helyet Szert-Szabó Dorottya teljes oldalas, gyönyörű illusztrációival. A Borsi mesék hangulata és az itt-ott felbukkanó rigmusok, mondókák megőrizték a Ringató könyvek meghittségét, sajátosan kedves, játékos világát. Igazi szépirodalom a legkisebbeknek!

Lapozz bele!

 

2 000 ,- Ft
1 700 ,- Ft

Gáll Viktória Emese Borsi-mesék II.

Borsi mesék II. - Borsi palacsintája, Borsi esküvőn; 3-6 éveseknek

Az óvodásoknak, kisiskolásoknak szóló Ringató-mesék (lásd lent) után most a Borsi mesék című új sorozatból a kisebbek is megismerkedhetnek Vica a zenészlány és Borsi a kis tacskó történeteivel. Egy-egy kötetben két mese kapott helyet Szert-Szabó Dorottya teljes oldalas, gyönyörű illusztrációival. A Borsi mesék hangulata és az itt-ott felbukkanó rigmusok, mondókák megőrizték a Ringató könyvek meghittségét, sajátosan kedves, játékos világát. Igazi szépirodalom a legkisebbeknek!

Lapozz bele!

2 000 ,- Ft
1 700 ,- Ft

Ringató Zöld könyv - Ölbéli játékok, mondókák, hangutánzók, dalok

Új, átdolgozott bővített kiadása a 2012-ben megjelent könyvnek! Hanganyag az interneten! Nem tartozik a könyvhöz CD.
Gróh Ilona Ringató – Ölbéli játékok, mondókák, hangutánzók, dalok című népszerű, számtalan kiadást megért könyve most megújult külsővel és címmel, jelentősen bővült tartalommal jelenik meg. A sokak által szeretett, a határainkon túl is ismert Ringató foglalkozások zenei anyagának jelentős részét tartalmazza a gyűjtemény. A kiadvány olyan alapmű melyet kisgyermekes családoknak, gyermekeket nevelő szakembereknek ajánlunk. Szimonidesz Hajnalka magával ragadó illusztrációi gazdagítják a könyvet, így a kötet gyerekekkel együtt lapozgatva is teljes élményt nyújt.  
A kiadványhoz tartozó zenei mellékletet Ringató – Zöld könyv címen megtalálható az interneten!

4 400 ,- Ft
3 740 ,- Ft

Gyöngyösi Katalin Vár a bölcsőde

Ha egy kisgyermek bölcsődés lesz, az egész család élete megváltozik.

Minél többet beszélünk a „bölcsiről”, annál könnyebb elfogadni a gyerekeknek az új környezetet, szokásokat, a még ismeretlen felnőtteket és a társait. 

Erre az ismerkedésre, mesélésre teremtenek lehetőséget a Ringató-lapozók sorozat kiskönyvei. Szerzője Gyöngyösi Katalin kiváló bölcsődei szakember, elismert módszertani tanácsadó.

A kedves illusztrációkat Gyöngyösi Adrienn készítette, figyelembe véve a bölcsődések életkori sajátosságait és a bölcsődei élet jellemzőit is.

A lapozókat szülőknek, gyerekeknek és kisgyermeknevelőknek egyaránt ajánljuk.

Lapozz bele itt!

1 700 ,- Ft
1 445 ,- Ft

Összesen: 13 találat
hirdetés