Helyszínek, FoglalkozásvezetőkSzabadbattyán


Foglalkozásvezető: Bravik Katalin
Helyszín: Szabadbattyáni Móricz Zsigmond Művelődési Ház és Könyvtár
Pontos cím: 8151 Szabadbattyán, Árpád utca 10.
Telefonszám: +36205772117
Email: ringatobravikkati@gmail.com

Időpontok:


Csütörtök 11:00

 Ringató foglalkozások Szabadbattyánban

2021. november 4-én csütörtökön rendszeres Ringató foglalkozások indulnak 11 órától a Művelődési Házban! 

Szeretettel várom a családokat!

...

Bemutatkozás:


Bravik Katalin vagyok, angol-ének-zene szakos pedagógusként az elmúlt években különböző típusú általános és középiskolákban, nyelviskolákban tevékenykedtem. Az anyai örömök ösztönöztek arra, hogy én is erősítsem a Ringató foglalkozásvezetők táborát, így 2018 szeptemberétől Gárdonyban és Pákozdon, novembertől Hantoson, 2019 áprilisától pedig Sárbogárdon éneklünk, játsszunk és szeretünk a Ringató foglalkozások keretein belül a családokkal.

Fontosnak tartom, hogy a gyermekek minél hamarabb kapcsolatba kerüljenek  a zenei anyanyelvükkel. Mint ének-zene szakos tanár, nemcsak az általános és középiskolás gyerekeknek, hanem a kisebbeknek és szüleiknek is szeretném átadni mindazt, amit én is megtanultam a magyar zenéről, minden érzést, amit kaptam ettől a zenétől, ami nagyon értékes ebben a mai rohanó világban. Célom, hogy a foglalkozások segítségével játékosan átadjam és megszerettessem minden foglalkozásra járóval a helyes módját a jó és megfelelő zenéhez való viszonyulásnak, a zenével való fizikai és lelki munkának. Fontos számomra, hogy a lehető legtöbben megismerhessék zenei gyökereiket, kapjanak valamit nemcsak a fülüknek, hanem a lelküknek is és később a foglalkozásaim segítségével is továbbadhassák ezt a következő generációknak.

Szeretettel várom a játszani, zenélni vágyó családokat citerával, furulyával, ukulelével és énekszóval a foglalkozásaimon!


hirdetés